In de buurt

Het elegante kuststadje Oostduinkerke is een badplaats boordevol mogelijkheden tot ontspanning.
Het volledig en up-to-date aanbod vind je op de toeristische site van de gemeente Koksijde, www.koksijde.be of in de mobiele applicatie die gratis beschikbaar is via Google Play en in de App Store.

Hieronder alvast een greep uit het uitgebreid aanbod van deze bruisende kustgemeente:

De kust
Het huisje is gelegen in een rustig wijkje. Je kan naar de kust via een weg die door de "Hoge Blekker" gaat tot pal aan de zee. Met de fiets is dit amper 10 minuten.

De hoge Blekker
De Hoge Blekker is een natuurreservaat in de Belgische kustgemeente Koksijde. Het ligt langs de weg tussen Koksijde-Bad en Koksijde-Dorp.
Leuke wandeling die je kan starten aan het huisje.

Nieuwpoort
Wilt u een dagje shoppen, Nieuwpoort wordt niet voor niks het nieuwe Knokke genoemd, dan staat u er met de wagen binnen de 10 minuten.

Golf ter Hille
Dit Golfterein is gelegen in Oostduinkerke-dorp. Het golfterrein vormt een attractief geheel tussen de kuststrook met haar fraaie duingebieden en het hinterland van de Westhoekpolders. Het golfterrein is vrij toegankelijk voor wandelaars en fietsers.

Culinair
Ook gastronomen worden verwend met 2 restaurants (bekroond in de befaamde Michelingids) in de buurt:
restaurant Ten Bogaerde (*)
restaurant Le Fox (**)

Plopsaland
Het ideale pretpark voor de kleinsten onder ons. Gelegen op nog geen 20 minuten van ons vakantiehuisje. Ook heel vlot bereikbaar met de kusttram die stopt voor het familiepark.

Sunparks
Gelegen op 4 km ligt Sunparks Oostduinkerke. Dit vakantiepark is met z’n vernieuwde Aquafun en z’n Kids World dé ideale plaats voor kinderen om zich helemaal uit te leven. Ook voor de ouders zijn er voldoende ontspanningsmogelijkheden.
Kids World is een 800m² grote indoor speelwereld, waar kinderen van alle leeftijd volop kunnen spelen!

Familiezwembad
Op 1,5 km van het vakantiehuis bevindt zich een ideaal familiezwembad met binnenzwembad, buitenzwembad, 3 baby-en peuterbadjes,...

Manege Ter Duinen
Op wandelafstand bevindt zich de manege Ter Duinen waar u terecht kan voor begeleide strandritten, rijlessen, paardenstalling, ...

Indoor speeltuin
Fun 4 kidz is een binnenspeeltuin voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.